MicroStrategys Bitcoin er 650 millioner dollars værd – en stigning på 50% på 3 måneder

Business intelligence-firmaet investerede i Bitcoin i sommer, og dets fortjenstmargen er vokset markant siden da.

MicroStrategys Bitcoin er nu værd $ 650 millioner, siden virksomheden investerede i kryptokurrency i sommer.
Square, der investerede $ 50 millioner i Bitcoin i oktober, har set sin Bitcoins værdi stige til $ 80 millioner.
I dag brød Bitcoin $ 17.000-mærket for første gang siden januar 2018.

MicroStrategy, et internationalt business intelligence-firma Bitcoin Code, investerede $ 425 millioner i Bitcoin mellem august og september i år. Nu er dens Bitcoin værd $ 650 millioner.
Nyheder på Twitter

Få tophistorier, når de går i stykker, og deltag i samtalen ved at følge os på Twitter

MicroStrategys investering i Bitcoin signaliserede starten på, hvad der har vist sig at være en yderst positiv anden halvdel af 2020 for Bitcoin. Kryptovalutas pris på tidspunktet for MicroStrategys første investering – 11. august 2020 – var ca. $ 11.700. Efter at have brudt $ 17.000 fortsætter værdien af MicroStrategys Bitcoin med at vokse.

Den samlede værdi af firmaets Bitcoin, der var $ 425 millioner på det tidspunkt, hvor investeringerne blev foretaget, er nu op til $ 650 millioner. Dette repræsenterer også en nettovinst på ca. $ 225 millioner og en gevinst på 53% på virksomhedens investeringer til dato.

BTC-pris

Sidste uge rapporterede Decrypt om, hvordan MicroStrategys investeringer er en vigtig grund til, at Bitcoins pris er steget så markant i de seneste måneder. Virksomhedens administrerende direktør, Michael Saylor, har været åbenlyst om sin støtte til Bitcoin i de seneste måneder og beskrevet kryptovalutaen som „digitalt guld.“

Alligevel er MicroStrategy ikke det eneste firma, der har promoveret Bitcoin og høstet gevinsterne som et resultat. Det er også Square.

Square købte i alt 4.709 Bitcoin den 8. oktober 2020. Dette beløb sig til en indledende værdi på $ 50 millioner eller 1% af virksomhedens samlede aktiver. Ligesom MicroStrategy har Square’s Bitcoin-indsats – i det mindste for nu – vist sig at være en klog investering.

Bitcoin-pris rammer $ 17.000 for første gang siden januar 2018

Prisen på Bitcoin er steget i dag for at nå 17.000 dollars – et tal, der ikke er set siden januar 2018. Den er steget med 4% i dag. Bitcoins pris er fortsat stigende i de sidste par måneder, stiger …

Den samlede værdi af virksomhedens Bitcoin er nu $ 80 millioner med en nettovinst på $ 30 millioner og en stor procentvis gevinst på 60%. Hvad mere er, siden Bitcoins investering er Bitcoins pris steget med 6.385 $.

Bitcoin-eksperter som Jason Deane, en Bitcoin-analytiker fra Quantum Economics, har tidligere forklaret Bitcoins positive løb som et resultat af store institutionelle investeringer som disse af MicroStrategy og Square.