Miami kan bli den første byen i USA for å fordele statsreserver i Bitcoin

Miami borgermester Francisco Suarez sier at han er åpen for å utforske om byen vil ha fordel av å tildele en del av sine egne reserver til Bitcoin.

Suarez tilbød et direkte svar på et forslag fra Anthony Pompliano på Twitter, som oppfordret sine 429 800 følgere til å fortelle borgermesteren at han skulle flytte 1% av Miamis reserver til BTC.

„Definitivt åpen for å utforske det.“

På spørsmål om Miami også vurderer muligheten for å akseptere Bitcoin som et middel for innbyggerne til å betale regningene sine med byen, sa borgermesteren at det er en del av planene deres for neste år.

„Vi kommer definitivt til å jobbe med det i 2021.“

Tidligere bemerket Suarez at i et forsøk på å legge til rette for Miamis kryptolovgivning, er han åpen for å konsultere Caitlin Long, en Wall Street-veteran og Bitcoin-advokat som ble utnevnt til å lede Wyoming blockchain-komiteen.

„Det er nettopp der vi ante å være … på spissen av lovgivning som fremmer krypto og får oss til å støtte oss på innovasjon … vil DM henne.“

I en annen tweet der han merket Anthony Pompliano, sa Suarez at han også er åpen for ideen om å bruke kryptobaserte konsepter innen områdene stemmegivning, kapitalinnsamling og symbolisering av oppsiden av byen.

„Absolutt å utforske det.“